Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκαν σήμερα για ακόμη μια φορά Πρωθυπουργός και Δήμαρχος Πειραιά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήθελε να μιλήσει και να θέσει διά ζώσης στον Αντώνη Σαμαρά, τα θέματα του Πειραιά και τις εξελίξεις στα έργα που γίνονται.
Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος σημειωτέον δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το λιμάνι(φταίει το γεγονός ότι είναι Ολυμπιακός;;) συμφώνησε στα χρονοδιαγράμματα που έχει βάλει ο Δήμαρχος, τόσο για το Δημοτικό Θέατρο, όσο και για τα μεγάλα έργα του παραλιακού μετώπου του Πειραιά, αλλά και των κτιρίων που είναι προς παραχώρηση.
Με δηλώσεις του στο zouglaport ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, αλλά κυρίως την πεποίθηση ότι τα έργα θα τελειώσουν πιο γρήγορα μετά τις δεσμεύσεις του Α. Σαμαρά και τις εντολές που έδωσε για “τρέξιμο” των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή τους.

