Με μία χειρονομία, της οποίας τον συμβολισμό είμαι σίγουρος ότι δεν γνώριζες, μου έλυσες πολλές απορίες.

Στα είκοσι μόλις χρόνια σου,σήκωσες στις πλάτες όλο το βάρος της άγνοιας ενός μεγάλου (δυστυχώς) τμήματος του λαού μας. Της νεολαίας που αναστενάζει στις κερκίδες των γηπέδων, αγνοώντας τι σημαίνει φασισμός. Των συνομηλίκων σου που γνωρίζουν την τελευταία λεπτομέρεια για το dancing with the stars αλλά αγνοούν τη χυδαιότητα ενός τέτοιου συμβολισμού. Των νεοελλήνων οι οποίοι έβαλαν ένα φιλοναζιστικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου να εκδικηθούν το πολιτικό σύστημα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγινες θέμα στον δυτικό και τον επέκεινα του Ατλαντικού τύπο γιατί σήκωσες το χέρι ναζιστικά κι όχι για να ζητιανέψεις από πείνα! Σε τέτοια περίπτωση δεν θα σε έβαζαν ούτε μονόστηλο κακομοίρη. Τώρα που έμαθες ότι τιμωρείται σκληρά ο δι΄εκτάσεως της χειρός φασιστικός χαιρετισμός, φρόντισε να μάθεις τι σφαλιάρα θα πέσει όταν απλώσεις το χέρι για μία φρατζόλα ψωμί. Η απαίτηση τροφής για επιβίωση πιθανόν να θεωρηθεί μεγαλύτερη ύβρις από τον αποτρόπαιο χαιρετισμό των ναζί. Πράξη τρομοκρατική!

Εμένα, σε διαβεβαιώνω, με φόβισε περισσότερο η άγνοιά σου, η οποία καλλιεργήθηκε με περίτεχνο τρόπο απ’ όλα αυτά τα καθάρματα που σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και ζητούν την κεφαλή σου επί πίνακι. Οι πολιτικοί εκείνοι φαρισαίοι που σπεύδουν να απεμπολήσουν από πάνω τους τις ευθύνες για τη νεολαία της πείνας, της άγνοιας, της μιζέριας του ωχαδερφισμού και της ελαφρότητας που δημιούργησαν. Του εδάφους της Βαϊμάρης που καλλιέργησαν προκειμένου να μετατραπούν οι συνομήλικοί σου από φασίστες της πλάκας σε συνειδητοποιημένους πρωταγωνιστές της πιο χυδαίας και αρρωστημένης ιδεολογίας.

Γι΄ αυτό φρόντισε, εάν δε σε πάρει καμιά Λάτσιο στο ρόστερ της, (εκεί οι βλάκες σηκώνουν το χέρι συνειδητά χωρίς συνέπειες), να ρίξεις μία ματιά στο Google μπας και μάθεις ότι περισσότερο από φασίστας θα υποφέρεις ως πεινασμένος. (Οι φασίστες όχι μόνον καλοπερνάνε στην ελληνική επικράτεια αλλά μπαίνουν και στη Βουλή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή Σαρακοστή ! Η επιλεκτική νηστεία μόλις άρχισε…

Υστερόγραφο:

Ομάδα συγκεκριμένου μηχανισμού αναρτά αθλιότητες (έχει «αυτοκτονήσει» πολύ κόσμο-μεταξύ αυτών κι εμένα) στο ελεύθερο blog του zougla.gr, όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, και αμέσως μετά τις αναμεταδίδει από τα δικά της site με αναφορά στο site δήθεν της «ζούγκλας» προκειμένου να πλήξει την αξιοπιστία του.

Στην συγκεκριμένη λοιπόν αυτή ομάδα, θέλω να υπενθυμίσω ότι κάποια στιγμή –όπως λέει κι ο λαός μας- το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Και όταν αυτό συμβεί, θα υποστούν τις συνέπειες της κακοήθειάς τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης