Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Τα αποκαλυπτήρια του νέου Pulsar επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που προστίθεται στη γκάμα της ιαπωνικής φίρμας και έρχεται να καλύψει ένα κενό καθώς μέχρι πρότινος η μάρκα δεν είχε να παρουσιάσει κάποιο μοντέλο.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση του Pulsan στην ελληνική αγορά Σύγχρονα στοιχεία…
Το Pulsar ανήκει στην κατηγορία των hatchback οχημάτων και προσφέρει χαρακτηριστικά που αναζητά μία σύγχρονη οικογένεια. Σχεδίαση, χώρους, μικροί κινητήρες, δυνατό Brand name, ποιότητα, εξοπλισμό που συναντάς σε μεγάλα πολυτελή οχήματα, είναι μερικά από τα στοιχεία του μοντέλου το οποίο υπολογίζεται ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του… Qashqai.

Δείτε το video με το νέο Pulsar που παραλίγο να μας πάρουν στο… κυνήγι επειδή τα απαθανατίσαμε!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα
Ήδη τα πρώτα Pulsar βρίσκονται στην Ελλάδα και ο φακός του zougla.gr ήταν εκεί για να τα απαθανατίσει. Όπως θα δείτε στο σχετικό video αλλά και τις φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα βρίσκονται (προσωρινά) στις εγκαταστάσεις της Nissan στον Ασπρόπυργο σε χρώμα, λευκό, σκούρο μπλε και μπορντό. Οι εικόνες που τραβήξαμε και δημοσιεύουμε σήμερα μας… δυσκόλεψαν αυτή τη φορά καθώς ο φύλακας μας εντόπισε και ενεργοποίησε ακόμα και τον συναγερμό!!! Το ρεπορτάζ ωστόσο έγινε και είστε οι πρώτοι που βλέπετε τα πρώτα «ελληνικά» Pulsar (δύσκολη τελικά η δουλειά του ρεπόρτερ!!!)

Αυτά είναι τα πρώτα Nissan Pulsar που ήρθαν στην Ελλάδα

Εκδόσεις 1.2 βενζίνη και 1.6 diesel
Το Nissan Pulsar θα ξεκινήσει αρχικά να διατίθεται στην έκδοση diesel 1.6 λίτρων (χωρίς τέλη κυκλοφορίας) με τους 110 ίππους ενώ πολύ σύντομα θα ενταχθεί στην γκάμα και μία γνώριμη έκδοση με κινητήρα χωρητικότητας 1.3 λίτρων και 115 ίππους. Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι ο εξοπλισμός ακόμα κα στις αρχικές εκδόσεις καθώς θα περιλαμβάνει κλιματισμό, 6 αερόσακους, σύστημα start & stop, οθόνη 5 ιντσών, σύστημα πίεσης ελαστικών κ.ά. Επιπλέον θα υπάρχουν αξεσουάρ που θα «ελέγχουν» το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο και θα προλαμβάνουν συγκρούσεις, κάμερες 360 μοιρών (!), προειδοποίηση τυφλού σημείου κ.ά.

Οι τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο υπολογίζεται πως θα ξεκινούν κάτω από τα 16.000 ευρώ.

Δείτε το video με το νέο Nissan Pulsar…

 

Τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Nissan στον Ασπρόπυργο
Λευκό, μπορντό και μπλε σκούρο...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης