Το πλέον εντυπωσιακό super car δημιούργησε η Mercedes σε συνεργασία με την Sony, στο πλαίσιο της έκτης, κατά σειρά, έκδοσης του γνωστού παιχνιδιού «Gran Turismo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ΑΜG Vision Gran Turismo, εξελίχθηκε από το κέντρο σχεδιασμού και έρευνας της γερμανικής φίρμας στο Sunnyvale της Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα διθέσιο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, το οποίο φέρει κεραμικά φρένα και οκτώ απολήξεις της εξάτμισης, με το εσωτερικό να είναι εμπνευσμένο από μονοθέσιο της F1.

Τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα με διπλό turbo, απόδοσης 577 ίππων και 800 Nm ροπής. Φυσικά, ο μοναδικός τρόπος για να το οδηγήσει κάποιος είναι μόνο μέσα από το video game «Gran Turismo 6», το οποίο θα έρθει στην Ευρώπη στις 6 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το AMG Vision Gran Turismo είναι το δεύτερο αυτοκίνητο μετά το BMW Vision Gran Turismo που δημιουργήθηκε για το βιντεοπαιχνίδι. Αργότερα θα ακολουθήσουν τα αντίστοιχα μοντέλα των Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, GM, Honda, Infiniti, Italdesign Giugiaro, Jordan Brand, Nike, Nissan, Peugeot, SRT, VW και Zagato.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης