Φινάλε για το Πανελλήνιο και Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Ν. Ελλάδας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην Περαχώρα Κορινθίας.

Αν και στις περισσότερες κατηγορίες ο τίτλος έχει κριθεί, ανοικτό παραμένει το μέτωπο στη γενική κατάταξη και στην Ε1 κατηγορία, όπου οι Βασίλης Σιαφαρίκας και Γιάννης Παυλίδης από τα Γρεβενά θα παλέψουν για τη γενική επικράτηση, ενώ ο φορμαρισμένος Αλέξης Ζώρας από τα Τρίκαλα διατηρεί μαθηματικά ελπίδες να αποσπάσει τον τίτλο στην Ε1 από τον Παυλίδη. Η αφετηρία είναι στις 09.00 το πρωί, από την Περαχώρα Λουτρακίου, πριν από τη διασταύρωση για τη Λίμνη Βουλιαγμένη. Η διαδρομή θα είναι κυκλική αριστερόστροφη, θα έχει μήκος 195 χιλιόμετρα και θα γίνει σε τρεις κύκλους των 65km για όλες τις κατηγορίες. Οι ειδικές θα είναι δύο σε κάθε κύκλο του αγώνα, η πρώτη τύπου Motocross με μήκος περίπου 5km και η δεύτερη τύπου Cross Country και μήκος 5km επίσης. Για το Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας η διαδρομή θα είναι μειωμένη κατά έναν κύκλο στα 130km.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν πάτε, που σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, να ξέρετε ότι τα θεάσιμα σημεία των ειδικών διαδρομών βρίσκονται στην είσοδο της Περαχώρας εδώ και στα Πίσια εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης