Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Τη δική του διάκριση εντός συνόρων κατάφερε να αποσπάσει το Jeep Renegade, ένα αυτοκίνητο που έχει βάλει και πάλι την αμερικάνικη μάρκα στο… παιχνίδι, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις σε Το Jeep Renegade είναι το μοντέλο που έφερε και πάλι την μάρκα στο προσκήνιο Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένη μερίδα δημοσιογράφων το ανέδειξε «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα». Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia Jeep Hellas,  Πολυχρόνης Συγγελίδης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το Jeep Renegade. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από τους πλέον ειδικούς, τους καταξιωμένους δημοσιογράφους του χώρου, που εκτίμησαν ότι το Jeep Renegade είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για τις προτιμήσεις των Ελλήνων αγοραστών για το 2016 με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας».

O Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia Jeep Hellas  Πολυχρόνης Συγγελίδης (δεξιά) μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Ανδρέα Σουλουτζιδάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jeep από 1.400 κ.εκ.
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Lancia Jeep Hellas Ανδρέας Σουλουτζιδάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή να λαμβάνεις ένα βραβείο για ένα τόσο σημαντικό αυτοκίνητο. Το Renegade έχει επαναφέρει τη μάρκα στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στην Ελλάδα».

Το Jeep Renegade ξεκίνησε τις πωλήσεις του στις αρχές του 2015 και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου έχουν διατεθεί 513 μονάδες (στοιχεία ΣΕΑΑ). Είναι διαθέσιμο με κινητήρες 1.400 και 1.600 κ.εκ. ενώ πρόσφατα προστέθηκε και μία νέα έκδοση 4×4, 1.4 λίτρων με 170 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.  

Διαβάστε επίσης: Λιώνουμε… εκτός δρόμου το Jeep Renegade

 Τα στελέχη της Lancia - Jeep Hellas με το μοντέλο που απέστασε τον τίτλο 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς'... (από αριστερά: Συγγελίδης, Σουλουτζιδάκης και Βαλυράκη)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης