Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια νέα ειδική έκδοση για το pick up μοντέλο της Isuzu με την ονομασία “Hi-Lander”, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα… αγριεμένο D-Max στο οποίο έχουν προστεθεί σπορ πινελιές κάνοντάς το πιο ελκυστικό στο κοινό που αναζητά διπλοκάμπινα οχήματα.

Η έκδοση Hi-Lander του Isuzu D-Max είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αλλαγές έσω – έξω
Εξωτερικά έχει προστεθεί ένα κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι  καθώς Η έκδοση αυτή είναι πιο «μάτσο» και εντυπωσιακή…και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte.

Η τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες στην εξωτερική σχεδίαση.

Εσωτερικά η νέα αυτή έκδοση εφοδιάζεται με νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer όπως και με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Το pick up της Isuzu...

Απόσταση από το έδαφος
Από εκεί και πέρα η τοποθέτηση ανάρτησης της ARB, OLD MAN EMU, προσφέρει αύξηση της Νέες αναρτήσεις και ελαστικά βοηθούν πολύ…διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35mm και περιλαμβάνει αμορτισέρ, σούστες και παρελκόμενα.

Ο συνδυασμός με τα ελαστικά Cooper Discoverer  SST Pro διαστάσεων 275/65/R18 δίνει κράτημα στον δρόμο, μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου και αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 mm- μετρημένο στο πίσω διαφορικό- λόγω υψηλότερου προφίλ ελαστικών.

Οι λεπτομέρειες - αλλαγές (κύριες) που έχει η έκδοση Hi-Lander του Isuzu D-Max

Τιμές…
Η έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις ενώ ο κινητήρας Το D-Max είναι διαθέσιμο με μηχανικό αλλά και αυτόματο κιώτιοdiesel παραμένει ίδιος, δηλαδή αυτός με χωρητικότητα 1.9 λίτρα και απόδοση 164 ίππους.

Η φουλ έκδοση, με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, είναι διαθέσιμη με 42.900 €, ενώ η έκδοση με 6τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο αγγίζει τα 44.700 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως όλα τα αξεσουάρ της έκδοσης “Hi-Lander” είναι διαθέσιμα ως πακέτο ή και μεμονωμένα από το δίκτυο συνεργατών της Isuzu.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Isuzu πατήστε ΕΔΩ

H ποιότητα κύλισης στο δρόμο θυμίζει επιβατικό και όχι επαγγελματικό όχημα...

Πάει σχεδόν παντού και το δείχνει...
Τo D-Max δεν είναι μόνο εργαλείο δουλειάς αλλά και ιδανικό για χομπίστες

Λεπτομέρειες..
Σκαλοπάτι για καλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα
Ελαστικά της Cooper που σε πάνε σε δύσκολα μέρη...
Hi-Lander ονομάζεται η νέα έκδοση...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης