Η εταιρεία από το Μιλάνο, Touring Superleggera γιορτάζει τα 95 χρόνια ζωής της και παρουσιάζει ένα Μόλις 18 Arese RH95 θα κατασκευαστούν!πολύ ιδιαίτερο μοντέλο. Το Arese RH95 είναι βασισμένο στο πλαίσιο και τον κινητήρα της Ferrari F8 Tributo έχοντας δεχτεί τη φροντίδα του διάσημου βελτιωτικού οίκου που το απογειώνει σε όλα τα επίπεδα.

Η Touring Superleggera δεν είναι άγνωστη στον κόσμο των supercars καθώς πριν μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει την απίθανη Disco Volante που βασιζόταν στην Alfa Romeo 8C και την Aero 3 με το μεγάλο πτερύγιο πίσω η οποία είχε κατασκευαστεί πάνω στη Ferrari F12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγάλος αεραγωγός πίσω είναι πλήρως λειτουργικός, δεν είναι απλά ένα αισθητικό τρικ.

Κάθε Arese χρειάζεται έξι μήνες για να κατασκευαστεί!

Η Arese RH95 έχει πάρει το όνομά της από τα κεντρικά της εταιρείας στο Μιλάνο. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο Μπορείς να δώσεις τη δική σου Ferrari στην Touring Superleggera για να σου κάνει τη μετατροπήπου κατασκευάζει η εταιρεία με κινητήρα στο κέντρο ακολουθώντας όμως τα γνωστά βήματα που την έκαναν διάσημη. Η χρήση ανθρακονημάτων είναι εκτεταμένη, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε μια μεγάλη αεροδυναμική σήραγγα που οδηγεί στον κινητήρα. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει όποιο χρώμα θέλει τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V8 της Ferrari ο οποίος αποδίδει 715 ίππους και συνεργάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ η Ιταλοί κάνουν λόγο για 340Km/h τελικής ταχύτητας και τρία δευτερόλεπτα τα 0-100Km/h. Μόλις 18 Arese RH95 θα κατασκευαστούν με την τιμή να μην έχει γίνει γνωστή!

Τεράστιος διαχύτης πίσω για μέγιστη αεροδυναμική απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεαρός κατασκεύασε μια Ferrari 488 GTB

Οι οδηγοί της Ferrari μάς ξεναγούν στο Μονακό

Ο V12 κινητήρας της GTO Squalo θα γυρίζει στις 10.000 σ.α.λ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης