Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των σημερινών κατατακτήριων δοκιμαστικών του 4ου πρωταθληματικού Ο Δημοσθένης Αποστολίδης έχασε τη ζωή του στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αγώνα Dragster που διεξάγεται στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών.

Η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού πενθεί ένα από τα παιδιά της, τον Δημοσθένη Αποστολίδη από την Κόρινθο, που «έφυγε» σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από πτώση που είχε με την μοτοσυκλέτα του και κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο Δημοσθένης Αποστολίδης ήταν ένας πολύ έμπειρος αναβάτης. Δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το χρονικό του δυστυχήματος
Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι. Ο γνωστός στους αγώνες Dragster αναβάτης και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ξεκίνησε την προσπάθεια (δοκιμαστικά) πάνω στην μοτοσυκλέτα του, μία Suzuki Hayabusa και στην ανανεωμένη ευθεία (για αγώνες Dragster) του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών.

Τραγική ειρωνεία η τελευταία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook που έκανε λόγο για έναν αγώνα με ασφάλεια...

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας
«Ο αναβάτης ξεκίνησε την προσπάθειά του και δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όπως άκουσα ολοκλήρωσε το 400-άρι με 272 χλμ./ώρα και ενώ έπρεπε να αρχίσει να φρενάρει συνέχισε Όταν ολοκλήρωσε το 400άρι η μοτοσυκλέτα είχε πιάσει τα 272 χλμ./ώρα. να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Στα 100 περίπου μέτρα πριν τερματίσει η πίστα φάνηκε καπνός, μάλλον από φρενάρισμα και κάποια μέτρα πριν πέσει στα κιγκλιδώματα έριξε την μοτοσυκλέτα του.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε χώρος για να μειωθεί η ταχύτητα και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα. Το ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο άμεσα όμως ο θάνατος του παιδιού μάλλον ήταν ακαριαίος. Το κράνος δεν είχε σπάσει αλλά είχε γεμίσει αίματα…» δήλωσε στο zougla.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Με αυτή την μοτοσυκλέτα ο Δημοσθένης Αποστολίδης βρήκε τραγικό θάνατο...

Συλλυπητήρια από το πρόεδρο του αυτοκινητοδρομίου
Το zougla.gr επικοινώνησε και με το πρόεδρο του αυτοκινητοδρομίου Βασίλη Παπαβασιλείου (φωτογραφία δεξιά) ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για το συμβάν που μας συγκλόνισε όλους. Προς το παρόν τα αίτια παραμένουν άγνωστα και θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα των ειδικών για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη».

Ο συγκεκριμένος αναβάτης είχε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του...
Σϋμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η μοτοσυκλέτα δεν φρέναρε στην ώρα της και συνέβη το μοιραίο...

Καλό ταξίδι...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης