Αν το δικό σου Nissan Qashqai είναι επταθέσιο και πάλι δεν σου φτάνει, δεν πρέπει να ανησυχείς. Η Nissan Το ιδανικό όχημα του πολύτεκνου…φρόντισε ακόμα και εσένα παρουσιάζοντας την Combi έκδοση του NV300, το οποίο έχει 9 θέσεις! Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να ψάχνεις για SUV, η λύση είναι το NV300, το οποίο μάλιστα διαθέτει πολυτέλεια και ισχυρούς κινητήρες.

Το νέο Combi είναι σχεδιαστικά αναβαθμισμένο με νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα LED τεχνολογίας. Στο εσωτερικό η εργονομία και η άνεση είναι στον μέγιστο βαθμό με άπειρους αποθηκευτικούς χώρους για τους επιβάτες και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 54 λίτρων κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Συνολικά οι θήκες για πράγματα των επιβατών φτάνουν σε συνολική χωρητικότητα τα 88 λίτρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτελές εσωτερικό με αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα μέσω του smartphone σου.

Κινητήρες με Euro6D προδιαγραφές μέχρι 170 ίππους

Έμφαση έχει δοθεί και στην πολυτέλεια με υψηλού επιπέδου υλικά, προηγμένο σύστημα πολυμέσων συμβατό Τα καθίσματα πίσω αφαιρούνται αν θέλεις να κάνεις… μετακόμιση!με Android Auto και Apple CarPlay. Πολλά είναι και τα συστήματα ασφάλειας που διαθέτει το νέο NV300, όπως σύστημα τυφλού σημείου, σύστημα αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κινητήρες είναι diesel με επιλογή απόδοσης από 110 μέχρι 170 ίππους και προδιαγραφές Euro6D. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο και αυτόματο DCT κιβώτιο ταχυτήτων, μαζί φυσικά με το μηχανικό των 6 σχέσεων. Το NV300 Combi αναμένεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το νέο Combi της Nissan...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κιβώτιο 9 σχέσεων και 8 θέσεις το μεγάλο SUV της Nissan

Στις 18 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου Nissan Qashqai

Το ηλεκτρικό Nissan Ariya βγήκε στον δρόμο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης