Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Bullitt, η Ford παρουσίασε στην έκθεση του Ντιτρόιτ την ομώνυμη έκδοση της νέας Mustang.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλεκτική Mustang Bullitt αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό muscle car της μεγάλης οθόνης με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης στην αμερικανική έκθεση, υπήρχε και η αυθεντική GT390 που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πρόσφατη Mustang GT και διατίθεται στην πράσινη απόχρωση Dark Highland Green και στην μαύρη Shadow Black. Φέρει αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες και το λογότυπο της έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα της Recaro με τις πράσινες ραφές, το δερμάτινο τιμόνι, η οθόνη 12 ιντσών, η άσπρη λαβή του μοχλού ταχυτήτων και το νέο ηχοσύστημα. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών πακέτων, εξατομικεύοντας ακόμη περισσότερο το σαλόνι.

Για την κίνηση φροντίζει ο V8 5.0 λίτρων κινητήρας, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις αποδίδει περισσότερους από 475 ίππους και 570 Nm ροπής. Βελτιώσεις έχουν γίνει στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του μοτέρ και στην εξάτμιση για πιο «άγριο» ήχο.

 Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης