Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στυλ, τεχνολογίες, φινέτσα, πλούσιος εξοπλισμός και κινητήρες που απαλλάσσονται από τέλη κυκλοφορίας. Η Fiat εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς λιλιπούτειου μοντέλου με μια σειρά εκδόσεων που διακρίνονται για τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως εξατομικευμένη η έκδοση Dolce Vita

Οι νέες εκδόσεις Cult, Conncet, Dolce Vita και Sport του 500 είναι διαθέσιμες σε τρίθυρο αμάξωμα και cabrio. Εφοδιάζονται με τον 1.000άρη κινητήρα με το ήπιο υβριδικό σύνολο απόδοσης 70 ίππων και μηχανικό εξάρι κιβώτιο. Οι τιμές ξεκινούν από 11.990 ευρώ και τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Αναλυτικά οι εκδόσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

CULT: Ο αυθεντικός χαρακτήρας του 500 που χαρακτηρίζεται από την εξατομίκευση και την απλότητα, εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στην έκδοση Cult, η οποία αποτελεί την ιδανική είσοδο στο μαγικό κόσμο του θρυλικού μοντέλου. Εκτός από τον πλήρη βασικό εξοπλισμό, η συγκεκριμένη έκδοση δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει επιπλέον πακέτα εξοπλισμού διαμορφώνοντας το δικό του μοναδικό 500.

CONNECT: Με την τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα σε πρώτο πλάνο, η έκδοση CONNECT συνδυάζει το δυναμικό στυλ, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, αλλά και επιπλέον πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν από ηλεκτρική γυάλινη οροφή, έως πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και προηγμένο σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση.

 

DOLCE VITA: Για όσους αγαπούν τη μοναδική ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1950 που χαρακτηρίστηκε και από την παρουσίαση του πρώτου Fiat 500 το 1957, η έκδοση Dolce Vita έρχεται με νοσταλγική διάθεση και μοναδικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν  συλλεκτική. Η υψηλή αισθητική και ο πλούσιος εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και γυάλινη πανοραμική οροφή συνδυάζονται με τα ειδικά για την έκδοση πακέτα εξοπλισμού και ρετρό στοιχεία.

SPORT: Με σπορ σχεδίαση, εσωτερικό σε σκούρα απόχρωση και νέα καθίσματα για ακόμα καλύτερη πλευρική στήριξη, η έκδοση Sport αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των υπόλοιπων 500 και των μοντέλων 595 της Abarth. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις μπορεί να διαμορφωθεί με επιπλέον στοιχεία που επιθυμεί ο αγοραστής χάρη στα διαθέσιμα πακέτα.

 

Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές:

 

Ποιο μοντέλο της Fiat έχει αυτή την οθόνη;

Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα ηλεκτρικά Fiat 500e…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης