Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Kuga και Puma. Δύο από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς, με εκλεπτυσμένη εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό, εξαιρετική οδική συμπεριφορά, ψηφιακές υπηρεσίες και κομψό εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοντέλα της Ford είναι πλέον διαθέσιμα με ένα από τα κορυφαία ηχοσυστήματα, αυτό της B&O. Το συγκεκριμένο διαθέτει μια πρωτοποριακή λειτουργία με την ονομασία Beosonic, επιτρέποντας σε οδηγό και επιβάτες να ρυθμίζουν τον ήχο με ένα άγγιγμα.

Οι χρήστες έχουν πληθώρα μουσικών και ψυχαγωγικών επιλογών μέσω των υπηρεσιών streaming, των ακουστικών βιβλίων (audiobooks), του ψηφιακού ραδιοφώνου (digital radio) και των podcasts. Όλα αυτά ρυθμίζονται πλέον διαισθητικά αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης και απόλαυσης του ταξιδιού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς λειτουργεί;

Όλα πλέον ελέγχονται εύκολα και γρήγορα.

Η λειτουργία B&O Beosonic είναι σχεδιασμένη ώστε οι οδηγοί να μπορούν να βρίσκουν εύκολα την ισοστάθμιση ήχου (equaliser) που επιθυμούν, είτε ανάλογα με τη διάθεσή τους ή σε οποιαδήποτε ενδιάμεση παραλλαγή:

• Bright – πιο ανάλαφρος και ευδιάκριτος ήχος, πιο μαλακά μπάσα.
• Energetic – επικέντρωση στον ρυθμό και τα μπάσα, μεγαλύτερο κοντράστ στα φωνητικά.
• Relaxed – λιγότερα πρίμα και μπάσα, ιδανική ρύθμιση για μουσική υπόκρουση.
• Warm – κάνει την ηχητική εμπειρία πιο αισθαντική και οικεία.

Επίσης υπάρχουν προκαθορισμένες ρυθμίσεις (pre-sets) που επιτρέπουν την ταχύτερη πρόσβαση σε συγκεκριμένα mode ακρόασης. Το «Custom» επιστρέφει στην προηγούμενη ρύθμιση του χρήστη, ενώ το «Neutral» επαναφέρει τις ρυθμίσεις στον ήχο αναφοράς της B&O. Το διπλό πάτημα στη λευκή επισήμανση ενεργοποιεί το surround sound mode.

Τα B&O Sound Systems που διατίθενται για την οικογένεια οχημάτων Ford είναι μοναδικά σχεδιασμένα και ρυθμισμένα για κάθε μοντέλο. Το Beosonic είναι προεγκατεστημένο σε επιλεγμένες εκδόσεις τόσο των Kuga και Puma, όσο και των EcoSport, Fiesta και Focus.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων για το Ford Puma EcoBoost Hybrid

Πώς μπορείς να αγοράσεις ένα Ford από το σπίτι σου;

Ποια αυτοκίνητα της Ford δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης