Το 2013, περισσότεροι από 30 επιχειρηματίες, δημιούργησαν στην πρώην βάση της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) στο Bicester, έναν χώρο αφιερωμένο στα κλασικά οχήματα, πραγματοποιώντας διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, η ομάδα των επιχειρηματιών αποφάσισε να κατασκευάσει στον ίδιο χώρο ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών. Σχεδιάστηκε από τον φημισμένο Βρετανό Dexter Moren και σύμφωνα με τα σχέδια θα διαθέτει 344 δωμάτια. Μάλιστα, στην έκταση των 1.719 στρεμμάτων θα υπάρχει και μία ιδιωτική πίστα.

Κάθε δωμάτιο θα είναι εμπνευσμένο από ιστορικά οχήματα, ενώ το κτήριο θα ακολουθεί την αισθητική του χώρου. Στη μία πλευρά του Bicester Heritage θα υπάρχει ένα κομμάτι που παραπέμπει στο θρυλικό Mille Miglia, με τη μονάδα να είναι τετραώροφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το motoring hotel θα είναι πέντε αστέρων, περιλαμβάνοντας ένα εντυπωσιακό λόμπι με σπάνια τετράτροχα αριστουργήματα, εστιατόρια, μπαρ, πισίνες και κάθε λογής ανέσεις για τους πελάτες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Bicester Heritage, οι petrolheads θα έχουν πλέον το δικό τους σπίτι, έναν μοναδικό χώρο όπου όλα περιστρέφονται γύρω από την ιστορία του αυτοκινήτου. Η κατασκευή του ξενοδοχείου θα ξεκινήσει σύντομα, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα εγκαινιαστεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης