Τα αυτοκίνητα της φημισμένης γερμανικής φίρμας από τη Στουτγάρδη και ειδικά η σειρά 911, αποτελούν το όνειρο όλων των φίλων των τεσσάρων τροχών και εραστών της οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εμβληματικό sportcar υψηλών επιδόσεων συνεχίζει να «μαγεύει» τα πλήθη με τις σαγηνευτικές καμπύλες, τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τις αρετές στον δρόμο. Η νέα ειδική έκδοση 911 Turbo S Exclusive ωστόσο, αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των φανατικών συλλεκτών της μάρκας.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη μετονομασία του τμήματος Porsche Exclusive σε Porsche Exclusive Manufaktur. Αποτελεί την πιο ισχυρή και ιδιαίτερη σχεδιαστικά 911 Turbo S που πέρασε την πόρτα του εργοστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 500 αντίτυπα θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, όλα βαμμένα σε μια μεταλλική απόχρωση του χρυσού, με ανθρακονήματα σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος και αποκλειστικές ζάντες 20 ιντσών. Επίσης, φέρει σπόιλερ από carbon, νέο διαχύτη, πίσω πτέρυγα, σύστημα εξαγωγής από ανοξείδωτο ατσάλι, κεραμικά φρένα, ανάρτηση Porsche Active Suspension και το πακέτο Sport Chrono.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό, με τις χρυσές ραφές, τις αντίστοιχης απόχρωσης λωρίδες στα καθίσματα, τα δέρμα υψηλής ποιότητας, τις επενδύσεις από Alcantara, τα carbon διακοσμητικά και τα φιλέτα χαλκού, να μαγνητίζουν το βλέμμα.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός εξακύλινδρος biturbo 3,8 λίτρων κινητήρας, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις αποδίδει 607 ίππους και 750 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και η βελόνα του κοντέρ να σταματά στα 330 χλμ./ώρα.

Οι τυχεροί πελάτες που θα κάνουν δική τους την 911 Turbo S Exclusive, θα πάρουν επιπλέον ένα ρολόι χειρός Porsche Design από τιτάνιο και ένα σετ αποσκευών, που αποτελείται από δύο βαλίτσες, χαρτοφύλακα, τσαντάκι και θήκη για κοστούμια.  


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης