Ο June Bug από το Bradenton της Φλόριντα των ΗΠΑ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο που παρέλαβε την ολοκαίνουρια Corvette C8 Stingray και μάλιστα όχι στην απλή έκδοση, αλλά σε αυτή με το πακέτο Z51 Performance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση του υπέροχου αμερικανικού sportcar χρώματος πορτοκαλί (Sebring Orange) πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου στην επίσημη αντιπροσωπεία της Chevrolet. Ωστόσο μία ημέρα αργότερα και ενώ περιχαρής ο ιδιοκτήτης της έκανε βόλτα με έναν φίλο του στους έρημους δρόμους -λόγω των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία για την αναχαίτιση του κορωνοϊού- συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Ο οδηγός ενός Hyundai Accent παλαιότερης γενιάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στην Corvette. Τα οχήματα υπέστησαν μεγάλες υλικές ζημιές, με τον κύριο Bug να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα και τον συνοδηγό να έχει ορισμένα σπασμένα δάχτυλα στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον κάτοχο του Hyundai, από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ παράλληλα δεν είχε ούτε ασφάλεια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης