Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την πρώτη της επίσημη εκδήλωση πραγματοποίησε η νεοσυσταθείσα λέσχη  μηχανοκίνητου Σκοπός του Σωματείου είναι η διοργάνωση αγώνων εντός αστικού ιστού και η ανάπτυξη της οδηγικής παιδείας των Ελλήνων… αθλητισμού με την ονομασία «Διέλπις Περιαγώνων».

Η συγκεκριμένη που έχει στο δυναμικό της μέλη με γνώση του αντικειμένου και υψηλό κοινωνικό υπόβαθρο, έχει σκοπό να αναπτύξει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με διεξαγωγή αγώνων εντός αστικού ιστού και πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα κ.ά.

    
Επιπλέον σκοπός της λέσχης είναι η επιμόρφωση του κοινού με θέματα οδικής ασφάλειας έτσι ώστε να αναπτυχθεί σε υψηλό βαθμό η οδηγική παιδεία που λείπει από το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων αυτοκινητιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου έχει πραγματοποιήσει μία σημαντική μελέτη σχετικά με την διοργάνωση αγώνα Formula 1 στην Δραπετσώνα...

Γνώριμος ο πρόεδρος
Πρόεδρος της λέσχης είναι ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, γνωστός από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει (με ολοκληρωμένη πρόταση) για διοργάνωση αγώνα Formula 1 στην Δραπετσώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην πρώτη εκδήλωση της νέας λέσχης το παρών έδωσαν οι βουλευτές: Νάσος Αθανασίου, Δημήτρης Καμμένος, Μάριος Γεωργιάδης, Θεόδωρος Παραστρατίδης, ο πρόεδρος επιχειρηματιών Ελλάδος Βασίλης Αποστολόπουλος (που είναι και ιδρυτικό μέλος), ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι πρώην υπουργοί Άντζελα Γκερέκου και Σήφης Βαλυράκης, η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, ο πρόεδρος του Ελληνικού μουσείου αυτοκινήτου Θεόδωρος Χαραγκιώνης κ.ά.

Πλήθος κόσμους έδωσε το παρών στην πρώτη εκδήλωση του σωματείου 'Διέλπις Περιαγώνων'

Αναμονή για το βάφτισμα…
Αναμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η πρώτη αγωνιστική εκδήλωση της «Διέλπις Περιαγώνων» που υπόσχεται να αλλάξει πολύ στον τρόπο προσέγγισης αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για να δείτε τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου «Διέλπις Περιαγώνων» πατήστε ΕΔΩ

Πολλοί αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού διεξάγονται σε δρόμους πόλεων... 
Από αριστερά: Βασίλης Αποστολόπουλος, Άντζελα Γκερέκου και Θανάσης Παπαθεοδώρου...

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μίλησε στην πρώτη εκδήλωση του σωματείου...
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια...
Από αριστερά Γιώργος Λυμπεράκης, Θανάσης Παπαθεοδώρου και Βασίλης Αποστολόπουλος (και οι τρεις είναι ιδρυτικά μέλη)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης