Σε δυο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με το διπλό φονικό στον Στρόβολο, μετά από την πεντάωρη κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος συλληφθείς. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία του 33χρονου.Τα δυο πρόσωπα αναμένεται να ανακριθούν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) και το Σάββατο (28/4) θα παραπεμφθούν στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ένα πρόσωπο που φαίνεται να εισήλθε στην οικία της οδού Ζαλόγγου φορώντας κουκούλα την νύχτα του διπλού φόνου κατονόμασε στην κατάθεση του ο 33χρονος που τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση. Πιθανότατα πρόκειται για τον αδελφό του.

Εντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι – Ο 15χρονος αναγνώρισε τον 33χρονο

Παράλληλα, η Αστυνομία εντόπισε το φονικό μαχαίρι και τα ρούχα του δράστη στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου συλληφθέντα, μετά από υπόδειξη του ίδιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα όμως, ο 15χρονος γιος των θυμάτων αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στην οικία την νύχτα του εγκλήματος! 

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Πάντως έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στον «Π» τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα, αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: http://politis.com.cy, sigmalive.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης