Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η κίνηση της Προέδρου της Βουλής να δώσει τον λόγο στον Γ. Κατρούγκαλο μετά τις δευτερολογίες ΤσίπραΣαμαρά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρείχε τη δυνατότητα στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να απαντήσει επί προσωπικού στις αναφορές που έγιναν νωρίτερα για υπογραφή συμφωνητικών για επαναπροσλήψεις με προμήθεια. Ένας από τους βουλευτές που διαμαρτυρήθηκαν έντονα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, με την Πρόεδρο της Βουλής να του απαντά πως «προφανώς ο εκνευρισμός σας έχει να κάνει με την δέσμευση του πρωθυπουργού για έρευνα στη λίστα Λαγκάρντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς φώναζε: «Δεν σας επιτρέπω. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπω να συμβεί κάτι τέτοιο». Από τη μεριά του ο Ευ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι η Πρόεδρος της Βουλής ξεπέρασε κάθε όριο, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτά αν κατά τη διάρκεια παραμονής του στο αξίωμα του προέδρου επέτρεπε να συμβαίνει αυτό που μόλις πράττει εκείνος αυτή τη στιγμή.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησαν, με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας να μονολογεί στους διαδρόμους της Βουλής: «Είναι ντροπή. Συμπεριφέρεται (η Ζωή Κωνσταντοπούλου) σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όχι ως Πρόεδρος Βουλής. Έχω ζήσει εδώ σκληρές ώρες με Αλευρά. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης