Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της οδού Μοναστηρίου, από τη διασταύρωση Δενδροποτάμου μέχρι την οδό Κ. Βάρναλη, τμήμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας-Γιαννιτσών.

Όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το «πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο και στη συνέχεια θα εκπονηθεί η κυκλοφοριακή μελέτη, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Τροχαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μοναστηρίου είναι ένας ιστορικός, παλιός δρόμος που πρέπει να συντηρηθεί» είπε ο κ. Κυρίζογλου για τις εργασίες που αποφασίστηκαν να γίνουν στην περιοχή με προγραμματική σύμβαση, την οποία υπέγραψαν τον Σεπτέμβριο του 2017 η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο κ. Κυρίζογλου υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια των εργασιών θα επιδιωχθεί η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των οδηγών. «Δεν θα κλείσει ο δρόμος κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης. Θα κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η ταλαιπωρία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα. Το έργο θα είναι έτοιμο πριν από το καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης