Απευθείας σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης ξεκινά εκ νέου από την Κυριακή, 2 Ιουνίου, η Delta Air Lines.

Το εποχιακό δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και αντίστροφα, με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France KLM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επανέναρξη της θερινής, εποχιακής σύνδεσης Αθήνας-Νέας Υόρκης, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές, την άνεση των απευθείας πτήσεων και τις περαιτέρω ανταποκρίσεις προς περισσότερους προορισμούς των ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά δημοφιλών προορισμών, όπως είναι η Φλόριδα και η Καλιφόρνια» δήλωσε ο Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Perry Cantarutti. «Το δρομολόγιο είναι δημοφιλές τόσο σε επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και σε ταξιδιώτες αναψυχής και, ήδη, τα στοιχεία κρατήσεων είναι πολύ θετικά» πρόσθεσε.

Το 2012, η Delta διακίνησε περισσότερους από 125.000 επιβάτες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με μέσο συντελεστή πληρότητας δρομολογίου σχεδόν 85%.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης