Περίπου δυόμισι ώρες διήρκεσε η απολογία του 14χρονου στην ανακρίτρια, σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες του φονικού που διεπράχθη την Κυριακή στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης με δράστη τον ίδιο και θύμα έναν συνομήλικό του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του περιέγραψε στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ότι ήταν ιδιαιτέρα συγχυσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά το βράδυ του φόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επέμεινε σε αυτά που είχε πει και στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή δεχόταν bullying από το θύμα, με την ανακρίτρια να του ζητά να αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά.

«Αφού τον χτύπησα γύρισα σπίτι. Φοβήθηκα και κλείστηκα στην τουαλέτα. Έβγαλα τα ματωμένα ρούχα και τα έκρυψα και μετά πλύθηκα», φέρεται να υποστήριξε συγκεκριμένα στην απολογία του ο δράστης, ενώ πρόσθεσε: «Έχω μετανοιώσει, ζηταώ συγγνώμη και από την οικογένεια του παιδιού και από τη δική μου για ότι έγινε».

Ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που αφορούν ανάθεση της υπεύθυνης επιμέλειας στους γονείς, γεγονός που σημαίνει πως για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά του 14χρονου θα ευθύνονται ποινικά οι γονείς του, ενώ ακόμη επιβάλλεται ψυχιατρική παρακολούθηση και απαγόρευση μετάβασης και διαμονής του δράστη στη Γέφυρα όπου και συνέβη το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του δικηγόρου του:

Mε πληροφορίες από το press724.gr και seleo.gr

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η απολογία του 14χρονου

Το μήνυμα-έκκληση του θείου του 14χρονου θύματος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης