Έφοδο σε διαμέρισμα με εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης έκαναν τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δενδρύλλια αλλά και εξοπλισμό απαραίτητο για την… ανάπτυξη των φυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ειδικές λάμπες, υγραντήρες, γλάστρες, βάζα των 5 κιλών με ποσότητες χασίς, ζυγαριές ακριβείας, χρήματα, καταμετρητής χρημάτων αλλά και ένα ψεύτικο όπλο.

Η πληροφορία είχε φτάσει εδώ και λίγο καιρό στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επιχείρηση τους. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα διαμερίσματα όπου γινόταν… καλλιέργεια κάνναβης και βέβαια το πελατολόγιο του ιδιοκτήτη της μικρής φυτείας, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κομμωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον τελευταίο καιρό η υδροπονική κάνναβη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους χρήστες ενώ στην τελευταία σπείρα που εξάρθρωσε η αστυνομία με βίλες σε όλη την Αττική και χιλιάδες δενδρύλλια διαπιστώθηκε ότι η τιμή της κάνναβης έφτανε τις 8 χιλιάδες ευρώ το κιλό.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης