Σε νοσοκομείο της Αθήνας διεκομίσθη εσπευσμένα ένας 30χρονος από τον Άγιο Σώστη Σπερχειάδας στη Φθιώτιδα, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα σκάγια της καραμπίνας βρήκαν τον άτυχο άνδρα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος, που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, αρχικά υποστήριξε ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και πως τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο όταν προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, θύμα και δράστες πρέπει να είναι γνωστοί και να είχαν διαφορές. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι είναι νεαροί στην ηλικία, πήγαν στο σπίτι του θύματος προκειμένου να του ζητήσουν τον λόγο.

Όταν αυτός βγήκε έξω και είδε ότι ο ένας κρατούσε καραμπίνα, πήρε κι αυτός το δίκαννο και αλληλοπυροβολήθηκαν, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να χτυπηθεί από τα σκάγια στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό συμβάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης