Οι φοιτητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (μάρκετινγκ) στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά».

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της zougla.gr έφθασε μία επιστολή των φοιτητών, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙΘ και να αποτρέψουμε τη μετατροπή της επιστήμης σε κατεύθυνση. Στο πλευρό μας βρίσκονται τόσο οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου όσο και ο γνωστός παγκοσμίως μαρκετίστας Peter Economidis, ο οποίος έκπληκτος και αποσβολωμένος από τα όσα άκουσε από τον υπουργό Παιδείας κύριο Κ. Αρβανιτόπουλο χαρακτηριστικά δηλώνει:

“ Κύριε Υπουργέ, σε ποιο πλανήτη ζείτε;
– Μήπως πίνετε Coca-Cola; Τι τσιγάρα καπνίζετε;
– Αν πίνετε βότκα, μήπως είναι Absolut;
– Και πού πίνετε τον καφέ σας; Μήπως, κατά τύχη, στα Starbucks;
– Δεν είμαι σίγουρος αν γυμνάζεστε, αλλά πιθανότατα θα έχετε ένα ζευγάρι παπούτσια Nike, σωστά;
– Απαντήστε στο τηλέφωνό σας! Είναι iPhone!
– Χρησιμοποιείτε ακόμα κάποιο PC; Είμαι σίγουρος πως πολύ θα θέλατε έναν Mac.. Ξυπνήστε!”

Συνοψίζοντας, όσον αφορά όλα τα παραπάνω, ζητάμε τη βοήθεια, συμπαράστασή σας στον αγώνα που κάνουμε ώστε να διατηρηθεί η αυτοδυναμία των τμημάτων Marketing (Εμπορίας και Διαφήμισης) στη χώρα. Η αγορά χρειάζεται περισσότερο από ποτέ στελέχη με βαθιά γνώση του marketing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Εάν συμφωνείτε με την παραμονή της επιστήμης του μάρκετινγκ στην Ελλάδα, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με το όνομά και το e-mail σας: http://www.marketingclub.gr/sos-marketing».

Υπενθυμίζεται ότι η zougla.gr στο πλαίσιο διαλόγου που έχει ανοίξει με τους φοιτητές όλων των τμημάτων δέχεται σχετικές επιστολές στο info@zougla.gr ή στο Facebook.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης