Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής στην προσπάθεια να βγάλει μια φωτογραφία με το κινητό του πάνω σε βράχια στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Κερατσίνι.

Ο 16χρονος είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσειςΤο περιστατικό συνέβη χθες, περίπου στη 1 το μεσημέρι. Ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως έχασε την ισορροπία του και έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων. Συγκεκριμένα η πτώση προκλήθηκε από αποκόλληση βράχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο 16χρονος είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αφού έφτασε στο νοσοκομείο, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και το βράδυ της Παρασκευής μετά τις 8 εξέπνευσε.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι γονείς του 16χρονου, σύμφωνα με πηγές από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν παραπάνω στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού καθώς και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειωτέον ο 16χρονος ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας.

Μεσίστια η σημαία στο σχολείο του 16χρονου

Στο σχολείο που φοιτούσε ο νεαρός, στο 7ο Λύκειο Πειραιά η σημαία κυματίζει μεσίστια. Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης