Τραγικός επίλογος γράφτηκε για τον 42χρονο ομογενή Ανδρέα Παναγόπουλο, ο οποίος αγνοούνταν από χθες, έπειτα από την ισχυρότατη έκρηξη που ισοπέδωσε δύο πολυκατοικίες στο Ανατολικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος 42χρονος μουσικός βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια νεκρός. Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο Έλληνας πρόξενος στη Ν. Υόρκη, κ. Ηλιόπουλος.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Η σύζυγός του Λίσμπεθ Περέζ είχε μεταβεί σε νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι ο 42χρονος νοσηλευόταν εκεί, αλλά μετά από αρκετή ώρα την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

Οι συγγενείς και φίλοι του Έλληνα επιχειρηματία και μουσικού Ανδρέα Παναγόπουλου είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από την είδηση θανάτου του, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους οκτώ. Την ίδια ώρα δεκάδες τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Η έκρηξη προκλήθηκε την Τετάρτη από διαρροή υγραερίου και προκάλεσε την κατάρρευση δύο κτηρίων.

Ένας ένοικος κάλεσε την εταιρεία παροχής αερίου Consolidated Edison στις 9.13 το πρωί της Τετάρτης και ανέφερε εκτεταμένη μυρωδιά γκαζιού στην περιοχή γύρω από τα δυο κτήρια της 116ης οδού και Park Avenue στο Μανχάταν. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο Έλληνας αγνοούμενος από την έκρηξη στο Αν. Χάρλεμ,  Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014, 07:39

Φονική έκρηξη στο Μανχάταν, Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014, 16:06

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης