Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης δύο νεαρών οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Μάνης. Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν η αστυνομία και η πυροσβεστική, εντοπίστηκαν σε γκρεμό βάθους περίπου δέκα μέτρων δύο σοροί ανδρών που πιθανότατα να ανήκουν στους δύο αγνοούμενους (ενός 26χρονου από την Καλαμάτα και ενός 25χρονου από τη Σάμο), ωστόσο επίσημα οι σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν μεταβεί στο σημείο δεν έχουν μετακινήσει ακόμη τα πτώματα που εντόπισαν καθώς περιμένουν να μεταβεί στο σημείο ιατροδικαστής. Οι νεκροί βρίσκονται σε ύπτια θέση ενώ η μηχανή στην οποία φέρονται να επέβαιναν δεν έχει εντοπιστεί. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία της εξαφάνισης

Μετά από επικοινωνία με την οικογένεια ενός από τους αγνοούμενους, το tharrosnews.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο νεαρών, των οποίων οι οικογένειες κατήγγειλαν την εξαφάνισή τους στις αρχές. Πρόκειται για τους Κώνσταντίνο Σγουρό και Γιάννη Κομμάτη.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν με τους οικείους τους σημειώθηκε μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν έχουν δώσει σημείο ζωής. Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση των δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Νεκροί βρέθηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί στη Μάνη
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014, 22:45

Μάνη: Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014, 19:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης