Ρεπορτάζ: Άντζελα Πεΐτση

«Να παρέμβει ο εισαγγελέας για να σταματήσει η παράνομη μετάδοση της επιχείρησης από κάμερα που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, απέναντι από το βενζινάδικο που είναι η βόμβα» ζήτησε η αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η κα. Πατουλίδου ανέφερε ότι πρόκειται για κάμερα της ιστοσελίδας newsbomb.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που έκανε τη δήλωση αυτή, σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση και η κάμερα απομακρύνθηκε. Προσεχώς αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση απενεργοποιήσης και μεταφοράς της βόμβας στο Πεδίο Βολής Ασκού Προφήτη.

Τζιτζικώστας: Στις 11:05 ξεκινάει η επιχείρηση

«Αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν και στις 11:05 ξεκινάει η επιχείρηση» δήλωσε νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας AπόστολοςΤζιτζικώστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα και σύμφωνα με διευκρινίσεις που δόθηκαν από τους υπευθύνους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το ζήτημα της κάμερας, υπεύθυνοι μίλησαν με το συνεργείο που την είχε τοποθετήσει στο σημείο και η μετάδοση σταμάτησε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και η αστυνομία μετέβη στην κατοικία του 4ου ορόφου όπου βρισκόταν η κάμερα για να αφαιρεθεί και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέας μετάδοσης.

Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης