«Σαφάρι» για τον εντοπισμό καταστημάτων που διαθέτουν στους θαμώνες τους αμπούλες αερίου γέλιου πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα, που προχώρησαν συνολικά σε 17 συλλήψεις. 

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ζακύνθου προχώρησαν στη σύλληψη εννέα ατόμων – πέντε Ελλήνων και τεσσάρων αλλοδαπών- κατά περίπτωση ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και πλανόδιοι μικροπωλητές. Στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.541 αμπούλες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίστοιχη επιχείρηση στην Κέρκυρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Λευκιμμαίων εντόπισαν και κατάσχεσαν 3.089 αμπούλες και προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις. 

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, που πραγματοποίησαν τις προανακρίσεις, δικογραφίες , κατά περίπτωση ,για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για το παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από μερικές ημέρες, 18χρονη Βρετανίδα τουρίστρια έπεσε σε κώμα αφότου εισέπνευσε αέριο γέλιου στα Μάλια της Κρήτης. Η κατάσταση της υγείας της νεαρής κοπέλας κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και χτες η οικογένειά της αποφάσισε να την μεταφέρει πίσω στη Βρετανία. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης