Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του αεροδρομίου Χανίων αναμένεται να συναντηθεί το ερχόμενο Σάββατο ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο.
 
«Το Σάββατο 30/5 και ώρα 12:00, ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη και κ. Παύλος Πολάκης, καθώς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ κ. Ανδρέας Παπανδρέου, θα έχουν συνάντηση με τον αερολιμενάρχη και τους εργαζομένους του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τις δραματικές ελλείψεις στα αεροδρόμια, ενώ έχει ήδη προκηρυχτεί 48ωρη απεργία σε όλα τα αεροδρόμια για την Κυριακή 31/5 και την Δευτέρα 1/6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, την Παρασκευή (πριν την επίσκεψη Σταθάκη στο αεροδρόμιο Χανίων) – σύμφωνα με πληροφορίες – θα γίνει συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Σπίρτζη με την Ομοσπονδία ΥΠΑ, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απεργιακή κινητοποίηση.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπίρτζης: «Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας των πτήσεων κατά τη διάρκεια της απεργίας», Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 10:43

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης