Στο εδώλιο θα καθίσουν τρεις υπάλληλοι εισπρακτικής εταιρείας έπειτα από μήνυση που κατέθεσε υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η υπάλληλος που, σύμφωνα με τη μήνυση, ανέλαβε την τηλεφωνική «ενημέρωση» της οφειλέτριας, παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και δυσφήμηση, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος και η προϊσταμένη της συγκεκριμένης εταιρείας κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στις ίδιες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μηνύτρια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καθώς, όπως υποστηρίζει, τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε στον χώρο εργασίας της ήταν προσβλητικά, ενώ η υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας έφτασε στο σημείο να ενημερώσει ακόμη και συναδέλφους της για τις οφειλές που είχε τότε σε τράπεζα!

Τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με τον «Αγγελιοφόρο», οι επίμαχες τηλεφωνικές κλήσεις φέρεται να έγιναν το Νοέμβριο του 2009 στο χώρο εργασίας της μηνύτριας. «Με ενημέρωσε ότι τηλεφωνεί από την τράπεζα σχετικά με κάποια οφειλή μου. Της απάντησα ότι γνωρίζω το θέμα και ότι θα προβώ σε τακτοποίησή του. Μολονότι της τόνισα ότι με καλούσε στον χώρο εργασίας μου και ήμουν ιδιαίτερα απασχολημένη, εκείνη συνέχισε σε ιδιαίτερα πιεστικό τόνο» περιγράφει στη μήνυσή της η δημοτική υπάλληλος. Παρά το γεγονός ότι η μηνύτρια ήταν επιφορτισμένη με την «εξυπηρέτηση κοινού», υποστηρίζει ότι τα τηλεφωνήματα την ίδια μέρα συνεχίστηκαν και ακολούθησαν ιδιαίτερα προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τρόπο εριστικό απαιτούσε να της πω πότε ακριβώς θα καταβάλω τις οφειλές μου, προσθέτοντας ότι είμαι ”ανώριμη” και προτρέποντάς με ”να αφήσω τα παιδιαρίσματα”, καθώς ”δεν θα ξεφύγω από την πληρωμή”. Στη διάρκεια αυτών των τηλεφωνημάτων ο τόνος της ήταν ιδιαίτερα εκφοβιστικός, ενώ με εξύβριζε και με απειλούσε λέγοντάς μου ότι ”θα συνεχίσει μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα” και ”θα με κάνει ρεζίλι στους συναδέλφους μου”» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μήνυση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης