Το οδοιπορικό του πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, με γυναικεία συντροφιά, από το καφέ-μπαρ του κεντρικού ξενοδοχείου «Ηλέκτρα» στην Αθήνα έως το εστιατόριο «Rich» στη Γλυφάδα, κατέγραψε ο φακός της zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη σύντομη επίσκεψη του Γάλλου πολιτικού στην ελληνική πρωτεύουσα, δίπλα του έστεκε η ξανθιά συνοδός του και ακόμη πιο δίπλα οι ρεπόρτερ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, οι οποίοι αποτύπωσαν τις κινήσεις του το διήμερο Tετάρτη-Πέμπτη.

Τα πρώτα τρία video που ακολουθούν περιγράφουν τη συνάντηση του Στρος Καν με τον φακό της zougla.gr. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες καταγράφουν το μυστικό δείπνο του Γάλλου «καρδιοκατακτητή» και Σοσιαλιστή πολιτικού στη Γλυφάδα.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ αναχώρησε ήδη από την Αθήνα, αφού ήπιε το πρωινό καφεδάκι του στο ξενοδοχείο, για να μεταβεί στο αεροδρόμιο με την πολυτελή Lexus που τον ανέμενε στον πεζόδρομο της οδού Ερμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι τα νυχτοπερπατήματά του τα έκανε με ένα αυτοκίνητο «παλαιάς κοπής», ώστε να μη δίνει στόχο, και με οδηγό έναν γαλλόφωνο νεαρό Έλληνα, ο οποίος φαίνεται πως γνώριζε την ξανθιά συνοδό του Γάλλου.

Kαρέ-καρέ η επίσκεψη Στρος Καν

Απόγευμα Τετάρτης. Ο Στρος Καν, απαλλαγμένος από το σκάνδαλο με την καμαριέρα, έχοντας στη βαλίτσα του το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, δημοσιογράφο, Αν Σινκλέρ, καταφθάνει στην καφετέρια «Rich» της Γλυφάδας. Ο ιδιοκτήτης τον υποδέχεται με χαρά και αμέσως σήμανε συναγερμός στο κατάστημα.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε στην τηλεόραση της Ζούγκλας ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ

Τετάρτη βράδυ και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ένα ζευγαράκι πίνει το ποτό του στο μπαρ ενός κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Ακόμα και εκείνοι που ασχολούνται με την πολιτική δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο φίλος -από τα παλιά- της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ήταν στην Αθήνα, και μάλιστα στην καρδιά της πρωτεύουσας, πίνοντας αμέριμνος το ποτό του με μια όμορφη ξανθιά κυρία.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, μόλις αντιλαμβάνεται τον ρεπόρτερ, κινείται κατά πάνω του, αλλά χωρίς διάθεση φασαρίας.

Δείχνει να είναι στωικά συμβιβασμένος με τον δημοσιογράφο που προσπαθεί να απαθανατίσει τη στιγμή. Αν και εκνευρισμένος μπροστά στη θέα της κάμερας, δεν προχωρά σε ασχήμιες. Η ξανθιά κυρία δίπλα του είναι φανερά εκνευρισμένη και προσπαθεί με τις κινήσεις της να αποφύγει τον φακό.

Η ίδια του ζητεί να φύγουν από το σημείο. Εκείνος, με αργά βήματα, την ακολουθεί και μαζί φεύγουν από το μπαρ του ξενοδοχείου. Έπειτα από αρκετή ώρα έρχεται ένας νεαρός με ένα αυτοκίνητο «παλαιάς κοπής» και τους παραλαμβάνει. Η όμορφη συνοδός του Στρος-Καν ξαναβρήκε το χαμόγελό της, φίλησε τον νεαρό και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο. Ο Στρος-Καν, που είχε γείρει σε μια κολόνα δείχνοντας να έχει αφεθεί στην επήρεια του ποτού, ξαναβρήκε τη ζωντάνια βλέποντας τον νεαρό. Μίλησαν Γαλλικά, μπήκε και εκείνος στο αυτοκίνητο και έφυγαν και οι τρεις τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Μακριά από τα βλέμματα όλων!

Ο μπερμπάντης επέστρεψε γύρω στις 05.00 τα ξημερώματα…

Δείτε τα video που ακολουθούν:

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/26/152917271.jpg

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης