Ένα φαντασμαγορικό show με πληρώματα ιδιωτικών αεροσκαφών από την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης ξεκίνησε στις 17.30 το απόγευμα στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχουν η Πολεμική Αεροπορία, η Αεροπορία Στρατού, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα με τα εναέρια μέσα τους και τους κορυφαίους κυβερνήτες τους, οι οποίοι θα εκτελέσουν ασκήσεις ακριβείας, επιχειρησιακούς ελιγμούς, εικονικές διασώσεις κ.λ.π.

Το zougla.gr μετέδωσε ζωντανά το pre-show στο Παλαιό Φάληρο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του 2oυ διεθνούς αεροπορικού show «Athens Flying Week» το οποίο διοργανώνεται στο αεροδρόμιο του Τατοΐου στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Το zougla.gr θα είναι και στο Τατόι όπου θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το show.


(Οι προετοιμασίες στο Π. Φάληρο για το pre – show)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση της προηγούμενης χρονιάς η αεροπορική γιορτή διοργανώνεται και πάλι με συμμετοχές υψηλού επιπέδου σε πιλότους αλλά και αεροσκάφη. Τις εκδηλώσεις φέτος αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 50.000 θεατές.

Φέτος συμμετοχές δήλωσαν τα ακροβατικά σμήνη της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας (F-16 Demo), της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας (“ORLIK” Aerobatic Team), το team της Red Bull (Alpha Jet), και διεθνούς φήμης πιλότοι όπως οι Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, Jurgis Kairys. Επίσης επίδειξη θα πραγματοποιήσει team των βετεράνων Blu Circe και η ομάδα των χειριστών με ειδικές ανάγκες WeFly! Team.

Στο πλαίσιο των επιδείξεων το κοινό θα παρακολουθήσει διελεύσεις ακριβείας ελικοπτέρων από τους κορυφαίους πιλότους Ηλία Σοφιανό και Δημήτρη Βερβερέλη με την WARTER AVIATION καθώς και πτήσεις αερομοντελισμού.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης