Ένα ντοκιμαντέρ για την προεκλογική εκστρατεία ενός υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στην Α’ Αθηνών πέρυσι το καλοκαίρι προέβαλε το βρετανικό κανάλι Channel 4 σε ώρα prime time το βράδυ της Τρίτης.

Οι Βρετανοί τηλεθεατές παρακολούθησαν τον εν λόγω κύριο να υπόσχεται κρεματόρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα για τους ξένους και τους αριστερούς, φούρνους που θα βγάζουν σαπούνια από ανθρώπους και ακατάσχετες υβρεολογίες ενάντια σε όλους όσοι δεν ασπάζονται τη ναζιστική φιλοσοφία του μίσους και του διαχωρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος αυτός τελικά δεν εξελέγη, αλλά αυτό δεν καθησυχάζει κανέναν.

Ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα είναι ο κινηματογραφιστής Κ. Γεωργούσης, ο οποίος αναφέρει ότι τον σόκαρε η εχθρότητα της Χρυσής Αυγής για τους μετανάστες και ότι δεν τους πείραζε το γεγονός ότι τους κινηματογραφούσε, αφού είναι υπερήφανοι για τη συμπεριφορά τους και τη θεωρούν φυσιολογική.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα. Οι ιδέες τους ανήκουν στον Εθνικοσοσιαλισμό, πράγμα που δεν είναι γνωστό στον μέσο ψηφοφόρο τους, γιατί δεν γνωρίζει αυτές τις ιδέες» αναφέρει ο κ. Γεωργούσης εξηγώντας τη δημοφιλία του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν, όμως, και τα μέλη του πυρήνα που ξέρουν περί τίνος πρόκειται» συμπληρώνει.

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ, που «στιγματίζει» την Ελλάδα ως χώρα αφιλόξενη και οπισθοδρομική.

Επισήμανση: Το βίντεο περιέχει προσβλητικές εκφράσεις και ύβρεις

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης