Χωρίς μέτρο είναι οι νέες απειλές που εκτοξεύει κατά της Ελλάδας η γειτονική μας χώρα για την υπόθεση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως «η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση», ενώ προσθέτει: «Οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Ο συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται στο θέμα των Τούρκων στρατιωτικών τονίζοντας πως «δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο». Μεταξύ άλλων εκτιμά πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης σε άλλο του tweet σημειώνει «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Δείτε τα tweets του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης