Φωτογραφία που έχει συγκλονίσει τον κόσμο του διαδικτύου αποτελεί τον πραγματικό εφιάλτη για κάθε ιδιοκτήτη σκύλου.

Ένα κοριτσάκι διαπίστωσε με πόνο και οδύνη πως ο σκύλος που είχε χάσει πριν από λίγες ημέρες, έγινε… εκλεκτός μεζές σε εστιατόριοΈνα πεντάχρονο κορίτσι έχει λυγίσει από τον πόνο και την οδύνη βλέποντας τον τετράποδο φίλο του μαγειρεμένο και έτοιμο για σερβίρισμα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Βιετνάμ. Ο «Flower» ήταν μαζί της από κουτάβι. Τον έβγαζε βόλτα και έπαιζαν μαζί για τρία χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες χάθηκε μυστηριωδώς. Το μικρό παιδί άρχισε να τον αναζητά παντού χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοίρα τo έφερε έτσι ώστε να αντικρίσει μια εικόνα που σε αρκετούς κατοίκους περιοχών στη Νοτιοανατολική Ασία θα… άνοιγε την όρεξη. O «Flower» είχε ψηθεί ολόκληρος και κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να αγοράσει ένα κομμάτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Daily Mail», σε χώρες της Άπω Ανατολής (Κίνα, Βιετνάμ και Κορέα) το κρέας σκύλου θεωρείται εκλεκτός μεζές. Κάθε χρόνο χιλιάδες σκυλιά οδηγούνται στη σφαγή και στη συνέχεια στα πιάτια εστιατορίων, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις σε χώρες της Δύσης.

Το όνομα του παιδιού δεν έχει γίνει γνωστό. Η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε με ταχείς ρυθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απ’ όσους είναι αντίθετοι στην κατανάλωση κρέατος σκύλου. Το φθινόπωρο του 2014, το Channel 4 πρόβαλε ντοκιμάντερ για την κατανάλωση κρέατος στο Ανόι (πρωτεύουσα του Βιετνάμ). Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, υπήρχε κρεοπώλης ο οποίος έσφαζε και πωλούσε καθημερινά σε πελάτες του 30 σκύλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης