Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα έγινε η χειραψία των Τραμπ – Μακρόν κατά την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ άφησε το χέρι του Γάλλου ομολόγου του ενώ ο δεύτερος συνέχιζε να τον κρατά δυνατά.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η χειραψία τους ήταν τόσο δυνατή, που «οι αρθρώσεις τους άσπρισαν και τα σαγόνια τους σφίχτηκαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία από τη συνάντηση Τραμπ - Μακρόν

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ο Τραμπ φαίνεται να χαλαρώνει πρώτος το χέρι του, ενώ ο Μακρόν συνεχίζει να του το σφίγγει.

Η χειραψία των προέδρων που έγινε viral

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O αρθρογράφος του Reuters μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως «η αποφασιστικότητα που έδειξε ο Μακρόν ίσως θα έπρεπε να γίνει μάθημα στην Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δεν κατάφερε να ανταλλάξει χειραψία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, κατά τη συνάντησή τους στο Οβάλ Γραφείο».

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι είμαι με τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας, ο οποίος διεξήγαγε μια απίστευτη εκστρατεία και κέρδισε μια καταπληκτική νίκη», είπε κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον νέο Γάλλο πρόεδρο ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Μακρόν να απαντά:

«Είμαι πολύ ευτυχής και από την πλευρά μου που είμαι με τον πρόεδρο Τραμπ. Είμαι πολύ ευτυχής για το γεγονός ότι μπορούμε μαζί να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Φωτογραφίες: Reuters

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης