Την ήττα της παραδέχτηκε η Χίλαρι Κλίντον, όπως ανέφερε ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από την Κλίντον. Μας συνεχάρη όλους για τη νίκη μας. Και εγώ εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου στην ίδια και την οικογένειά της για τη σκληρή μάχη που έδωσε» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του ομιλία μετά την εκλογική του νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το αρχηγείο της προεκλογικής του εκστρατείας στη Νέα Υόρκη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύθηκε ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, ενώ απευθυνόμενος σε όσους δεν τον ψήφισαν ζήτησε τη βοήθειά τους για να ενώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ήρθε η ώρα για την Αμερική να κρύψει τις πληγές της διαίρεσης, είναι η ώρα να γίνουμε ένας άνθρωπος, υπόσχομαι ότι θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός. «Σας τείνω χείρα φιλίας και σας καλώ να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτής της χώρας» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης