Ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε και τραυμάτισε σήμερα τρεις Ισραηλινούς, οι δύο από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σε βιομηχανικό πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αναφέρουν πληροφορίες ισραηλινών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παλαιστίνιος, κάτοικος της πόλης Καλκίγια της Δυτικής Όχθης, εργαζόταν σ’ ένα εργοστάσιο όπου και σημειώθηκε το επεισόδιο.

Η ισραηλινή υπηρεσία άμεσης βοήθειας ανακοίνωσε πως ένας άνδρας και μια γυναίκα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση αφού τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση στη βιομηχανική περιοχή Μπαρκάν, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι εργάζονται σε ισραηλινής ιδιοκτησίας επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια άλλη γυναίκα τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ισραηλινοί αστυνομικοί και στρατιώτες αναζητούν τον δράστη, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας χωρίς να κάνει γνωστή την ταυτότητα αυτού του τελευταίου.

Το βιομηχανικό πάρκο Μπαρκάν βρίσκεται δίπλα στον οικισμό Μπαρκάν που δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότερες χώρες θεωρούν παράνομους τους οικισμούς που έχει κατασκευάσει το Ισραήλ σε εδάφη τα οποία κατέλαβε με τον πόλεμο του 1967. Το Ισραήλ απορρίπτει τη θέση αυτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης