Η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται, αναφέροντας ότι ακόμα δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την εκπομπή της, «Σπίτι από την αρχή».

«Τα ποσά είναι πάρα πολύ υψηλά για ένα τέτοιου είδους project, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολοι οι καιροί που διανύουμε» δήλωσε στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 37χρονη αρχιτέκτονας εξομολογήθηκε πως, αν της γινόταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, τότε θα τη σκεφτόταν: «Έχω μάθει στη ζωή μου να μη λέω ”ποτέ”. Πριν αρκετά χρόνια είχα πει “μπα, δεν μου αρέσει η τηλεόραση”, αλλά τελικά ήρθε η στιγμή που το έκανα. Δεν θέλω να είμαι αφοριστική και απόλυτη».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να απαντήσει και σε όλους εκείνους που την έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς ότι δεν συγκινείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Έχω ακούσει και για άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης να λένε ότι πουλάνε το δράμα. Αυτά είναι κουταμάρες! Καθένας διαχειρίζεται τη συγκίνησή του με τον δικό του τρόπο. Εγώ ήμουν εκεί για να κάνω μια δουλειά».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης