Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τη Madonna να ξεγυμνώνει μια 17χρονη κοπέλα στη συναυλία που είχε την Πέμπτη στο Μπρισμπέιν.

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλώς θέλεις να χαστουκίσεις στον ποπό και να της κατεβάσεις…» είπε η 57χρονη τραγουδίστρια στην κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι όμως αυτή η νεαρή και τι δήλωσε για το περιστατικό; Πρόκειται για την Ελληνίδα ομογενή Ζοζεφίν Γεωργίου (Josephine Georgiou), η οποία εργάζεται ως μοντέλο.

«Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι – γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;» σχολίασε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Courier Mail».

Στη συνέχεια εξήγησε πώς βρέθηκε στη σκηνή, δίπλα στη «βασίλισσα της ποπ». «Είδα τη Madonna να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε “σου αρέσει να χορεύεις; Η Madonna σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή”. Έτσι βρέθηκα δίπλα της στη σκηνή» εξήγησε η Ζοσεφίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης