Η επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των παιδιών της Φαίης Σκορδά γι’ αυτό κι εκείνη κάθε τόσο φροντίζει να τους πηγαίνει περίπατο και να κάθονται αρκετή ώρα μέσα χαζεύοντας τα ζωάκια, ταΐζοντάς τα και μιλώντας μαζί τους. Πολλά είναι τα περιστατικά με τα παιδιά της που αναφέρει κάθε φορά από την επίσκεψή τους η τρυφερή μαμά, που ενίοτε έχει και μια ιστορία να διηγηθεί με τα καμάρια της που λατρεύουν τα ζώα και δεν φεύγουν με τίποτα από εκεί.

«Ήταν ένας λεμούριος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που έκανε την ανάγκη του πάνω στο κάγκελο. Μπορεί να είχε πενήντα παιδάκια εκείνη την ώρα Κυριακή μεσημέρι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δύο παιδάκια πιάσανε τα κακά και το συγκεκριμένο σημείο. Φαντάζεστε όλοι ποια ήταν αυτά τα δύο παιδάκια. Ήταν οι άλλες οι μαμάδες εκεί δίπλα και γελούσαν με τα μούτρα μου… Τα καθάρισα με μωρομάντιλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά και άλλα πολλά τέτοια περιστατικά έχει πει κατά καιρούς η Φαίη Σκορδά για τα παιδιά της και τις επισκέψεις στο Πάρκο όπου ο φακός του You την «τσάκωσε» κατά τις 2 η ώρα το μεσημέρι, απ’ όπου και αποχώρησε μετά από 3 ώρες περιπλάνησης και βόλτας που περιλάμβανε φαγητό και πολλά γέλια…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης