Στην έκτη κατά σειρά αυτοβιογραφία της, η Κέιτι Πράις – παλαιότερα γνωστή με το ψευδώνυμο Jordan – ραγίζει καρδιές περιγράφοντας τη ζωή με τον μεγάλο γιο της, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό και με ακόμη δύο ψυχικές διαταραχές που συχνά τον κάνουν να έχει σοβαρές κρίσεις και να σπάει ό,τι βρει μπροστά του. Η Κέιτι Πράις αναφέρεται και στην αδιαφορία του βιολογικού του πατέρα, του διάσημου αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ντουάιτ Γιορκ, ο οποίος παίρνει τον 11χρονο γιο του τηλέφωνο μόνο στα γενέθλιά του.

Όπως αποκαλύπτει η Βρετανίδα συγγραφέας πια – πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας – στο βιβλίο της με τίτλο «Love, Lipsick And Lies», ο γιος της εξαιτίας των διαταραχών σπάει συνεχώς τις τηλεοράσεις στο σπίτι. Παραδέχεται, όμως, πως η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή, παρόλο που κάθε μέρα όλη η οικογένεια παλεύει για την επιβίωση του Χάρβεϊ, ο οποίος παίρνει πολύ ισχυρά και πανάκριβα φάρμακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια γράφει στο βιβλίο της πως είναι ντροπή που ο πατέρας του δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή του μικρού, ενώ αποκαλύπτει πως ο Γιορκ μίλησε για πρώτη φορά στον γιο του στα…

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης