H Κριστίνα Πιμένοβα μπορεί να είναι μόλις εννιά ετών, αλλά έχει ήδη κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ. Ξεκίνησε στα τρία της χρόνια και τώρα θεωρείται το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου». Ωστόσο, είναι ένα πρόσωπο που διχάζει. Ή μάλλον οι επιλογές της μητέρας της προκαλούν συζήτηση…

Η μικρή Ρωσίδα έχει ανέβει σε πασαρέλες, έχει ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue Bambini και έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Roberto Cavalli, οι Dolce & Gabbana, ο Armani, και με εταιρείες όπως η Benetton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από σταρ της μόδας είναι και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού έχει πάνω από 2 εκατ. οπαδούς στο Facebook και πάρα πολλούς φανς στο Instagram. Mάνατζερ της μικρής, η μαμά της Γλικερία Σιρίκοβα, πρώην μοντέλο και η ίδια, η οποία πέρα από το να κλείνει επικερδής συμφωνίες για την κόρη της διαχειρίζεται φυσικά και τους λογαριασμούς της μικρής στα social media.

Ωστόσο, η κίνηση της Σιρίκοβα να βγάλει τη μικρή στις πασαρέλες έχει διχάσει. Και όχι μόνο η κίνηση αυτή καθεαυτή αλλά και οι φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα της εννιάχρονης, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν να κάνουν με παιδική μόδα: Μέικ απ, σορτσάκια, κοντές φούστες και πολύ ύφος.

«Ανατριχιαστική φωτογραφία για ένα παιδί» σημειώνει κάποιος κάτω από μια φωτογραφία της εννιάχρονης, όταν ένας άλλος παρακάτω σχολιάζει: «σέξι πόδια». Το τελευταίο σχόλιο ήταν και αυτό που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, με τις βολές να μην κατευθύνονται μόνο σε αυτόν που το έγραψε αλλά και στη μητέρα της μικρής. Η Σιρίκοβα, απαντώντας στις βολές, τονίζει ότι διαγράφει συχνά μηνύματα που προσβάλλουν το παιδί της, ενώ στη σελίδα της στο Facebook δηλώνει ότι «το περιεχόμενο είναι κοινόχρηστο αλλά θα πρέπει να είναι φιλικό προς το παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατά πόσο μπορεί ένα γονιός να εκθέτει ένα μικρό παιδάκι με αυτόν τον τρόπο είναι ένα θέμα που δίχαζε, διχάζει, θα διχάζει και θα πυροδοτεί πάντα μεγάλες συζητήσεις.


Πηγή: www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης