Τις αποκαλύψεις για τη δράση του καλά οργανωμένου κυκλώματος των Ρομά που «χτυπούσε» σε σπίτια πλουσίων τρέμει η κοσμική Αθήνα, καθώς η έρευνα -μεταξύ άλλων και για τους κλεπταποδόχους- συνεχίζεται από τις Αρχές.

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες φέρεται ότι έχουν εξαπατηθεί και υπήρξαν «πελάτες» της εν λόγω συμμορίας, έχοντας αγοράσει πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, θεωρώντας απλώς πως ήταν ενέχυρο, σύμφωνα με την «Espresso». Έτσι τώρα είναι προ των θυρών του ανακριτή για εξηγήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία καλλιτέχνιδα και ένας πασίγνωστος τραγουδιστής φέρεται ότι είχαν αγοράσει ή δεχτεί ως δώρο κοσμήματα, τα οποία αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από τη δράση των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια ένα πανάκριβο χρυσό ρολόι Rolex από κοσμηματοπώλη στο κέντρο των Αθηνών, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημά του και ως ενεχυροδανειστήριο.

Ο πελάτης πίστευε ότι το ρολόι προερχόταν από ενεχυρίαση και για τον λόγο αυτόν δεν συνοδευόταν από χαρτιά – ή απλώς ο ίδιος ο καταστηματάρχης έτσι του είπε. Άλλωστε, το χρυσό Rolex ήταν σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, ενώ το μυαλό του τραγουδιστή δεν πήγε στο κακό, καθώς το κοσμηματοπωλείο είναι κεντρικό και γνωστό.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, η καλλίγραμμη τραγουδίστρια δέχτηκε προ μηνών από τον επιχειρηματία σύντροφό της πανάκριβα δώρα: ένα μονόπετρο και ένα μενταγιόν του ίδιου οίκου κοσμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο κοσμήματα φέρεται ότι είχαν αγοραστεί από κοσμηματοπωλείο του κέντρου των Αθηνών και ο ιδιοκτήτης του είχε συχνές τηλεφωνικές επαφές με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Χίου. Τα παραπάνω έχουν προκύψει από την ενδελεχή έρευνα στις υποκλαπείσες από τον υπερκοριό της Ασφάλειας συνομιλίες, όπου γίνονται αναφορές στα ονόματα των δύο καλλιτεχνών από τρίτα πρόσωπα.

Βέβαια, είναι εμφανές ότι οι τραγουδιστές έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα των κλεπταποδόχων της σπείρας, όμως το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι αγόρασαν κλεμμένα εν αγνοία τους.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης