Η πολυτελής θαλαμηγός «Topaz» που ανήκει στον σεΐχη Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, είναι αγκυροβολημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα την προβλήτα Ε11 στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θαλαμηγός της χλιδής κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά πριν από δύο εβδομάδεςΤο υπερπολυτελές σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, κατέπλευσε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας πριν από περίπου δύο εβδομάδες και μέχρι στιγμής ο σκοπός της επισκέψεώς του παραμένει άγνωστος.

Παρότι είναι αμφίβολο αν στο σκάφος επιβαίνει ο ιδιοκτήτης και κάποια μέλη της οικογένειάς του, είναι σίγουρο ότι το πλοίο σφύζει από ζωή, καθώς εντός του εργάζεται καθημερινά πλήρωμα 85 ατόμων για κάποιους ίσως εκλεκτούς επιβαίνοντες, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για μπίζνες.

Εντυπωσιακός είναι και ο φωτισμός που αναδεικνύει τη θηριώδη θαλαμηγό, ο οποίος αλλάζει ανά εβδομάδα. Πριν από λίγες ημέρες, για παράδειγμα, ήταν κόκκινος, ενώ τώρα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι πράσινος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Φυλάσσεται το σημείο όπου αγκυροβόλησε η θαλαμηγός)

Σκάφος αξίας 400 εκατ. ευρώ

Η πολυτελής θαλαμηγός ναυπηγήθηκε το 2012 και το κόστος της ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Κατασκευασμένη από τα γερμανικά ναυπηγεία Lürssen, έχει μήκος 147 μέτρα, πλάτος 22 μέτρα, πιάνει ταχύτητα 31 κόμβων και «φοράει» ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της ασφάλειας και των επικοινωνιών.

Μάλιστα διαθέτει ελικοδρόμιο, γυμναστήρια, αίθουσα προβολών και τρεις εξωτερικές πισίνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης