Π.Κ.

Όταν ο παππούς της επέβαλε την κάθοδό της στην πολιτική σκηνή ήταν ακόμη μία εικοσάχρονη κοπελίτσα, μάλλον ομορφούλα θα την έλεγε κανείς, ξανθιά μ’ ένα θεληματικό βλέμμα που μόνον οι ακροδεξιοί ακτιβιστές ξέρουν να καρφώνουν προς τους αντιπάλους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 24 ώρες μετά τη βαριά ήττα της θείας της η Μαριόν Λεπέν, στα 27 της χρόνια, βουλευτής του Εθνικού Μετώπου, εγγονή του αδιανόητα αμετανόητου φασίστα, αντισημίτη, γενικώς ρατσιστή και γενικότερα νεοναζί Ζαν Μαρί Λεπέν και ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, ανακοίνωνε την απόσυρσή της από την πολιτική.

Good news θα αναφωνούσε κάποιος και όντως. Η νεαρά κυρία, η οποία πρόσφατα χώρισε και οφείλει να μεγαλώσει την κόρη της μόλις τριών ετών, η Μαριόν Μαρεσάλ λοιπόν φεύγει από το προσκήνιο για δύο λόγους.
Αφενός, δεν την «παίρνει», διότι η θεία της είναι σκληρό καρύδι και το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2022. Άρα, δεν μπορεί να τη διαδεχθεί, ώστε να συνεχιστεί η οικογενειακή επιχείρηση «Ακροδεξιά» που αποτελεί εργολαβία.
Αφετέρου, διότι η νεαρά Μαριόν είναι ακόμη πιο ακροδεξιά από τη 48άρα Μαρίν. Ναι. Δεν είναι ανέκδοτο. Δεξιότερα της ανιψιάς είναι ο τοίχος, τον οποίο δεν μπορεί να υπερπηδήσει. Πρόσφατα κατηγόρησε για «αριστερόστροφη παρέκκλιση» τη θεία της. Το κορίτσι, βλέπετε, με την ανατροφή που έλαβε και τις οδηγίες που παρέλαβε από τον παππού της (της έχει φοβερή αδυναμία), δεν θα μπορούσε παρά να ενταχθεί στα WAFFEN LEPEN, τα τάγματα εφόδου του Ζαν Μαρί που αναπολεί τα χρόνια που με πλήρη κάλυψη των προϊσταμένων του μπορούσε να διασκεδάζει στα κολαστήρια του γαλλικού στρατού στην Αλγερία.

Με λίγα λόγια, η θυγατέρα είναι λιγότερο επικίνδυνη από τον πατέρα και ακροδεξιά «οσία» ως προς την ανιψιά. Οικογένεια να σου πετύχει. Δηλαδή το δισέγγονο πού θα καταλήξει; Με τετράγωνο μουστακάκι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης