Δ.Κ

Όλα τα’χε η Μαριορή …οι κεραίες της έλλειπαν. Με μια τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η κυβέρνηση προσπαθεί να διευθετήσει και το θέμα των κεραιών, ώστε να μπορούν οι αρμόδιοι να έχουν σήμα καμπάνα.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει σήμα ,σήμα καμπάνα! Αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα που βασανίζουν τον πολύπαθο τούτο λαό είπαν να ασχοληθούν και με άλλα θεματάκια.

«Μέχρι την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας ή την αιτιολογημένη απόρριψη της αίτησης από την Ε.Ε.Τ.Τ. ,οι ως άνω εγκατεστημένες κατασκευές κεραιών ,θεωρούνται ως νομίμως λειτουργούσες και αναστέλλεται η κατεδάφισή τους ,με την επιφύλαξη τυχόν αντίθετων δικαστικών αποφάσεων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη τροπολογία.

Επιπροσθέτως, με την τροπολογία αναγνωρίζεται και το γεγονός ότι η προθεσμία των 24 μηνών που προβλέπεται για την ολοκλήρωση διαδικασιών αδειοδότησης κατασκευής κεραιών είναι πρακτικά ανεφάρμοστη και γι’αυτό πρέπει να παραταθεί μέχρι την 30 -10-2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης