Μπορεί η λατινική παροιμία να υποστηρίζει ότι «τα γραπτά μένουν, ενώ τα λόγια πετούν», ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα λόγια που «ξεφεύγουν» πίσω από ανοιχτά μικρόφωνα και μπροστά στο άγρυπνο μάτι του τηλεοπτικού φακού.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο νέος Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μπήκε με το… αριστερό στην άσκηση των καθηκόντων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… μοιραίο συνέβη όταν ο Γιάννης Μπαλάφας προήδρευε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Ενώ διάβαζε τα ονόματα των βουλευτών που καλούνταν να προσέλθουν στην κάλπη, το μάτι του «σκάλωσε» όταν έφτασε σε αυτό του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Αγνοώντας, προφανώς ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, ο κ. Μπαλάφας αποκάλεσε τον πράσινο βουλευτή «βρώμα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και Κωνσταντινόπουλος -αυτή η βρώμα- Οδυσσέας», πρόλαβε να αναφωνήσει, προτού οι υπάλληλοι της Βουλής επιδοθούν σε… ένα άνευ προηγουμένου σπριντ, προκειμένου να κλείσουν τα μικρόφωνα, θέλοντας να προλάβουν, προφανώς, το επόμενο ολίσθημα του… αθυρόστομου Αντιπροέδρου.

Πλέον, το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι εάν ο κ. Μπαλάφας όντως έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ή αν η αποστροφή του λόγου του ήταν ένα… όχι και τόσο χαριτωμένο πείραγμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης